tiistai 16. toukokuuta 2006

Axolotl

Vieläköhän sitä ehtis kaupungille ennen neljää..? Voishan sitä koittaa. Ostaisin levyjä (jee) ja akvaariojuttuja. Mulla on siis akvaariokin, ja se on ihan kiva harrastus/lemmikki/sisustuselementti/meditaatioväline nyt kun sain sen kunnostettua. Sinne pitäis saada (oransseja) kaloja, ja ehkä pari kasviakin lisää. Olen tässä tutkinut netistä hienoja makean veden akvaarioita, ja helpoin keino saada akvaario näyttämään mielenkiintoisemmalta taitaa olla erityyppisten, -kokoisten ja -väristen kasvien sommitteleminen jotenkin nätisti. Ja valinnan varaahan niissä akvaariokasveissa riittää...

Tällanen peto sinne pitäisi kyllä ehdottomasti saada :)!

5 kommenttia:

Timo kirjoitti...

Minkäs kokoinen allas?

Molla kirjoitti...

Ei ole muuta kuin kaheksakytlitranen purkki. Kovasti tekis mieli isompaa (koolla on väliä), mutta ei taida taloudelliset tosiseikat antaa periksi sille haaveelle.

Timo kirjoitti...

Mulla, Molla, (öh) olisi sellainen ylimääräinen n. 120-litrainen, joka on siitä hassu, että se on ylhäältäpäin lähes neliömäinen ja aika matala. Sopisi siis terraarioksikin, jos sellaista joskus suunnittelet, tai sellaiseksi altaaksi, josta kasvit kasvavat komeasti ulos. No, eihän se käytännössä ole juuri suurempi kuin 80-litrainen, eli pienille kaloilla.

Timo kirjoitti...

KaloillE, sano.

Molla kirjoitti...

Kiitos tarjouksesta, mutta tuossa yhdessäkin on ihan tarpeeksi hommaa :). Vaikka sellanen mistä kasvit kasvaa ulos olis kyllä hieno. Miksi niitä taas sanotaankaan?