maanantai 19. helmikuuta 2007

Hiljaista on ollut. Minulla olisi Bloggerissa tallessa muutamakin draft, eli luonnos, eli puoliksi kirjoitettu postaus, mutten ole jaksanut viimeistellä niitä. Muutaman kohdalta ajatus on jo unohtunut. Yksi koski taannoista MOT-ohjelmaa, joka käsitteli koirien jalostusta. Sen johtoajatus on vielä tallessa, ehkä tekstikin valmistuu joskus.

Uusi kone on tulossa. Hieno kaunis valkoinen Mac. Odotan innolla.

Ostin kirjan nimeltä Halun evoluutio, ihmisen pariutumisstrategiat. Se on ihan kiva kirja, siihen on koottu varmaankin kaikki ne tutkimukset ja teoriat, mitä täälläkin blogissa on esitelty, sekä paljon muita. Ymmärrettävistä syistä (David M. Buss on julkaissut Halun evoluution uudistetun version jo v. 2003) M(oll)A-teoriaa ei kirjassa käsitellä.

2 kommenttia:

Heikki Pölönen kirjoitti...

Olenko ihan väärässä, vai onko pariutuminen viime aikoina jotenkin erityisesti pyörinyt mielessäsi? Vauvakuumetta, sitoutumisen tarvetta? :)

(Sanapalapelissä ei äsken ollut mitään. Hassua! Piti kerran painaa julkaisunappulaa, että siihen ilmesty tuo zftjejr.)

Molla kirjoitti...

En tiedä onko erityisesti viime aikoina... Ehkä se on. Musta se on jotenkin Blogistanin yleisteema :D. Tai ehkä ihmisten yleisteema. Mut varmaan molemmat on ihan vaikuttavia tekijöitä, vauvakuume ja sitoutumisen tarve.

Vauvakuume ainakaan ei ole laskenut, kun tuttavapariskunnan vauva on jo sen verran vanha, että näyttää ihan ihmiseltä... :/