keskiviikko 28. helmikuuta 2007

Taidan joutua liittymään kuntoklubiin. Vai miksi niitä sanotaan, niitä missä on kuntosali ja "ryhmäliikuntaa". Siihen menisi 49€ kuukaudessa, mutta toisaalta eka kuukausi olisi ilmainen samoin kuin satasen liittymismaksu. En ole vielä päättänyt.

Menin kuitenkin kauppaan ostamaan varmuuden vuoksi sisäpelikenkiä (kun siellä klubilla niitä tarvitsee kuitenkin). Kaupassa oli alennus, joten en ostanutkaan sisäpelikenkiä (kun enhän ollut vielä varma, onko minulla viittäkymppiä joka kuukausi), vaan 120€ lenkkarit (niitä tarvitsen joka tapauksessa). Ja joo, kengät oli puoleen hintaan. Toivottavasti ne on hyvät.

Nyt toivon kovasti, ettei äiti mene kommentoimaan mitenkään (ei positiivisestikaan) tätä mahdollista kuntoklubin jäsenyyttä. Koska jos niin käy, alan väkisinkin ajatella vääriä mielikuvia ja lopulta se johtaa siihen, etten halua enää ollenkaan mennä sinne. Nyt vielä haluan, kun tämä on ihan oma järjetön keksintöni. Järjetön siksi, että voisin toki harrastaa liikuntaa ihan ilmaiseksikin, tai ainakin huomattavasti halvemmalla. Eikä tämä oikeastaan ole edes ihan oma järjetön keksintöni, vaan pikkusiskoni, joka jo on ko. klubin jäsen.

Tuo äidin mielipiteistä välittäminen vasta järjetöntä onkin. Siis sillä tavalla, että en muka kestäisi mitään huomiota ilman itsenäisyyden välitöntä menettämistä. Ei se ole edes totta. Äiti on ollut ainoastaan mukava viimeiset viikot, ja antanut lahjojakin. Lupasi maksaa uudet silmälasitkin. Minulla on varmaan joku kiintymyssuhteen häiriö.

Menen tekemään borsch-keittoa. Se on helppoa, koska sitä saa valmiina pakasteena.

4 kommenttia:

J kirjoitti...

Semmoisia ne on ne äidit :)

Molla kirjoitti...

Niin tai neuroottiset tyttärensä... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen tehnyt sen periaatepäätöksen, että tasan tarkkaan ainoa liikunta, jota koskaan tulen harrastamaan on kävely ja juoksu.

Vähintään 5 kertaa viikossa pyrin tekemään (melkein) puolentoista tunnin lenkin, mutta en ole kyllä täysin vakuuttunut tuosta kävelyn terveellisyydestä. Ehkä se on liioiteltua.

Lisäksi, kuulin erään asiantuntijan sanovan, että sauvojen kanssa kävely muuttuu _niin_ paljon tehokkaammaksi ja terveellisemmäksi, ettei mitään määrää. Minä vaan en kehtaisi niillä sauvoilla kävellä. Tulee mieleen ihan se Ruben Stillerin kommentti kerran, että hän sauvakävelee vain pimeässä mettässä, ettei muut näe.

Juossut en sitten olekaan melkein puoleen vuoteen. En ole jaksanut talvella mihinkään sisähalliin raahautua. Aah, mutta nyt kun pururadat vapautuvat ikiroudastaan panen täytäntöön jo viime kesäksi tekemäni suunnitelman, ja juoksen joka päivä taukoamatta 30 minuuttia. Pakko sen on kohentaa kuntoa ihan sikana, jos koko kesän näin tekee.

Molla kirjoitti...

Kävely on hyödyllistä, jos kävelee tehokkaasti eikä tallustele. Tai no on sekin ehkä parempi kuin ei mitään.

Mutta kuulehan, puolen tunnin juoksulenkki joka päivä ei ehkä ole parhautta. Lihakset kasvaa levossa, u know. Saat penikkataudin ja kuolet, ja sitä paitsi jos pidät lenkit joka päivä samoina, kuntosi kasvaa tiettyyn pisteeseen ja jämähtää sitten siihen. Kova sana on sykeharjoittelu, intervallitreeni ja lihashuolto. Kuulema.