sunnuntai 1. huhtikuuta 2007

Talo

Äiti on ostamassa mulle omakotitaloa. Uskomatonta.

En tiedä onko se ihan tosissaan. Se olis sellanen pieni ja söpö keltainen kaksikerroksinen mummonmökkihenkinen talo, jossa ei ole sisävessaa. Maksaa 60 000 e ja on ihan tien vieressä. Mutta on se söpö. Ja pihalla on omenapuita ja sauna.

Äitin ajatuksena on, että mä muuttaisin koiran kanssa sinne ja pikkusisko muuttais mun nykyiseen asuntoon.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin sisäinen mielenrauhani järkkyi tästä postauksesta, ennen kuin aprillipila-selitys tuli mieleen. Sitten kaikki loksahti taas kohilleen. Siis tähän ON aprillipila?

Mutta mikä oli Hesarin aprillipila? Oliko se se naispappijuttu?

Molla kirjoitti...

Enpä muuten muistanut koko aprillipilajuttua... Tuskin se se naispappeusjuttu oli. Mun pikkusisko on muuten yhden ensimmäisistä naispapeista kastama (selkeä suomikieli) vuonna 1988.

Mutta tämä ei ehkä ole aprillipila, en tiedä. Valokuvia talosta ainakin on olemassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä oli kyllä sellaisia piirteitä, että se ei kovin tuntunut pilalta. Meinasin aluksi kirjoittaa jotain siitä, että jos otat talon vastaan saat kuulla ensimmäinen lapsi saa kaiken ilmaiseksi -juttua sitten tulevaisuudessa. Mutta sitten tajusin tän olevan pilaa. Niin, ehkä se onkin äitisi pila sitten...

Se oli vitsi, että se naispappi-juttu olis ollut HS:n pila. Se oli joko se puittenkatkomisjuttu tai sitten se nykypäivämuseo. Se museokaan ei niin kovin mahdottomalta tuntunut, eikä se puujuttu taasen olisi kovinkaan dramaattinen, tai tiiä sitten mitä helsinkiläiset niistä puista tuumivat.

Pekka Eskimo kirjoitti...

oi voi. minäkin haaveilin tässä syksyllä jopa kahden omakotitalon ostamisesta. Hintaa olisi ollut se 60 000 euroa ja sijainti olisi ollut rautatieasemalla.

Ainoa ongelma oli se, että opiskelen väärällä paikkakunnalla ja olisi pitänyt saada vaihdettua yliopistoa. Eikä minulla ole oikeastaan 60 000 euroa eikä vakituisia tuloja joten lainansaaminen olisi ollut vaikeaa.

Molla kirjoitti...

Minor details... ;)

Jos sais yhden ison ja pitkän lainan, vois ostaa kaksi taloa ja asua itse toisessa ja vuokrata toista, ja lyhentää vuokratuloilla lainaa... Ja jos alkais tehdä tiukkaa, niin myis sen toisen pois. Sarjassamme vapaaehtoisen velkavankeuden kutsu.