tiistai 6. kesäkuuta 2006

Apocalypse. Now.

"Kahdeksan uutta selkärangattomien lajia on löytynyt avatusta luolasta Israelista. Suurin niistä on katkarapua muistuttava äyriäinen. Se on sokea, niin kuin luolasta kuolleena löytynyt valkea skorpionikin. Ulkomaailmalta suljettu luola löytyi kaivausten yhteydessä läheltä Tel Avivia. Tutkijoiden mukaan luolassa eli jopa viisi miljoonaa vuotta eristynyt ekosysteemi. Evoluutio muokkasi sinä aikana eliöistä omanlaisiaan."


Näin kertoi Hesari tänään 6.6.2006. Uutinen ei tosin ole aivan tuore, mutta sallittakoon se HS:lle tämän kerran, varsinkin kun se osui juuri tälle päivälle. 666 on Raamatun Ilmestyskirjan pedon luku, jolla epäilemättä on suurempi merkitys vaikka katolilaisille ja Jehovan todistajille kuin maallistuneille luterilaisille.

Olisipa pelottavaa olla kreationismiin uskova kristitty juuri nyt. Päivä kantaa pedon merkkiä ja Israelissa on menty avaamaan maanalainen luola, johon on aikojan alusta (no melkein...) ollut suljettuna skorpioneja ynnä muuta ällöttävää. Sattumaako? Ja miten on mahdollista, että tuollainen ekosysteemi on päässyt syntymään? Ihan sattumaltako yhteen luolaan jäi sopivassa suhteessa tiettyjen lajien edustajia, jotka kaikki kehittyivät niin, että pystyivät elämään ilman auringonvaloa yhteyksien yhtäkkisesti katkettua ulkomaailmaan? Eikö tämä ole hirvittävän epätodennäköistä? Eikö tämä viimeistään todista intelligentistä designista? Jumalalla on selvästi ollut joku syy sille, miksi nuo hirvittävät olennot on suljettu pimeyteen, ihmiskunnan ulottumattomiin. Jokin on saanut evoluution nimissä työskentelevät tänä päivänä murtamaan Jumalan asettaman kivisen sinetin ja päästämään luolan sisältämät helvetilliset voimat valloilleen. Vuosituhansia ne ovat muhineet suojassa maan uumenissa, odottaen sitä päivää, jolloin auringonvalo taas lankeaa luolan syövereihin. Voi Luoja, Luciferhan tarkoittaa valon tuojaa! Mikä sen luolan löytäneen biologin nimi taas olikaan... Tai ehkä luolaa ei ole koskaan ennen löydetty, koska sitä ei ole ennen ollut olemassa! Vasta nyt, kun pedon päivä on käsillä ja Lordi on saatanallisella veisullaan voittanut Euroviisut ja ihmiskunta siten osoittanut lopullisen rappeutuneisuutensa, on tuomion päivä koittanut ja luola ilmestynyt avattavaksi. Luolasta uskotaan löytyvän vielä useita ennestään tuntemattomia lajeja. Muun muassa jokin peto, joka käyttää skorpioneja ravinnokseen. Ehkä lohikäärme? Yksi Ilmestyskirjan kolmesta Saatanan persoonasta.

Tämä on lopun alkua.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

16 Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin. 17 Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku*.

Ihmiset ovat hankkineet epätietoisuudessaan jo Lordi tatuointeja.

Itseasiassa nyt ei enää naurata etsin vähän lisää tietoa tästä kyseisestä luolasta ja jostain kummasta syystä mieleeni muistui
http://www.emf.net/~estephen/cthulhu.gif
http://fi.wikipedia.org/wiki/Cthulhu
http://en.wikipedia.org/wiki/Cthulhu

Molla kirjoitti...

Olipa pelottava tuo Cthulhu...