lauantai 19. elokuuta 2006

Kahvia kahvia

Huooh. Huoooooooh. Nyt on ollut töitä ihan riittämiin. Aamu-ilta-ilta-aamu-ilta-ilta-aamu&ilta. Nyt menossa aamuvuoron viimeinen tunti, mutta eipä hätää, heti perään alkaa iltavuoro! Vielä 9 ja 1/2 tuntia tätä autuutta. Kuten arvata saattaa, ei täällä niin hirveän kiire ole, kun bloggaamaankin ehtii ja rahaakin saa ihan kivasti, mutta hirvittävästi vaan väsyttäis... Kaihoisasti katselen IKEAn kuvastosta ihquja sohvaryhmiä ja unelmoin päivätorkuista. Iltavuoron jälkeen minulla menee aina vähintään kolme tuntia ennen kuin olen unessa, eli se olisi siis joskus siinä kahden aikaan, ja kun viimeistään puoli kuusi on herätys aamuvuoroon, on jäänyt vähän univelkaa. Mutta ehkä tämäkin päivä tästä pikku hiljaa etenee.
Musiikkilakolle kuuluu huonoa. Se ei ole pitänyt. Tosin olen pidättäytynyt näissä kevyissä lässytyskappaleissa, nyt soi Pandorassa Antony and the Johnsons. Pahoin pelkään, että kuuntelen senkin puhki, ja sitten pitää taas aloittaa uusi lakko, kun mikään musiikki ei enää innosta.
Läppärini joutui varhaiseläkkeelle viime viikonloppuna. Siitä katkesi ja katosi koneen sisuksiin muuan tappi, joka olisi oleellinen sähkövirran kulun kannalta, joten nyt ei akku lataudu... Voi voi. Siksi on kyllä hyvä että on töitä: täällä pääsee nettiin ja saa rahaa, jolla korjauttaa tietokone. Toivoisin, että olisi myytävänä sellaisia läppärin akun latureita, joilla saisi akun ladattua, eikä tarvitsisi maksaa sen pikku tapin uudelleen asentamisesta kenellekään.
Nyt täytyy jatkaa töitä, ennen kuin olen valuttanut vähäisen aivokapasiteettinen näppäimistön kautta internettiin...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nyyh.(drool) Minä todistin sitä kauheaa tapahtumaa, kun kannettavasi lähti eläkkeelle. Se oli vielä niin nuori ja ärhäkkä, mutta mitäs teet jos se ei jaksa enää leikkiä Mörkö se meni piiriin leikkiä.Sairas eläkkeellehän sitä on pakko sitten päästä. Nyyh. Miksi tasoittaja on niin armoton?