lauantai 5. elokuuta 2006

Soundtrack: Foo Fighters - Best of You

Taas on päiviä pyörähtänyt eteenpäin ihan hyvissä tunnelmissa. Rahat oli jossain vaiheessa aivan loppu, niin ettei mistään enää löytynyt edes euroa että olisin saanut tuoretta maitoa kahviin (en kuitenkaan käyttänyt vanhaa maitoa, enkä edes juonut mustaa kahvia). Edellispäivänä tuli tilille rahaa, ja saman tien löytyi muutama seteli farkkujen taskusta, kun innostuin siivoamaan vaatekaappia. Ehkä olen taas yhden askeleen lähempänä rahan arvon tajuamista ja säästämisen oppimista. Saa nähä.

Ajattelin aloittaa säästeliään lifestylen ostamalla jatko-osia Lundia-hyllyyn. Huomasin nimittäin että todellakin on myynnissä matalia tikkaita (maallikoille kerrottakoon että tikkaat on ne päätypalat, joiden varaan hyllylevyt asetetaan halutulle korkeudelle). Tähän asti olen omistanut vain korkeita, 190 ja 210 senttisiä tikkaita, mutta niitä siis saa matalinakin. Niistä saisi vaikka telkkarille ja akvaariolle alustan. Lundialaiset eivät tosin suosittele akvaarion laittamista Lundia-hyllyyn, mutta suostuivat kuitenkin talvella myymään extraleveän hyllylevyn vaikka epäilivätkin ettei se tule kestämään. On se kestänyt. Seuraava haaste taitaa olla näiden uusien hyllymetrien täyttäminen kirjoilla.

Tänään tulee telkkarista Once Upon a Time in America (Nelonen, 21:15). IMDb osaa kertoa, että: "This movie was a masterpiece. It ranks as one of the very best in film history, if not the best. At Cannes people yelled and screamed, couldn't believe just how good it was." Pakkohan tuo on katsoa, jos kerran Cannesissa on sen takia huudettu ja kiljuttu. (En osannut kirkua-sanan passiivin perfektiä, "kirjuttu", "kiruttu", "kirkuttu"...? Täällä se kuitenkin tiedettiin, mutta kuulostaa silti kummalta.)

Ei kommentteja: