perjantai 3. marraskuuta 2006

Maajussi-Jussi

Tunsin oloni äsken ihan maanpetturiksi, kun laskujeni mukaan jo kolmatta kertaa iltapäivälehden kannessa oli juttua Maajussi-Jussista, enkä minä tiedä vieläkään että kuka v*tun Jussi?! Miksi Maajussi-Jussi on valtakunnan ykkösjulkkis? Elämänsä on ainakin hirveän traagista ollut, vaimo vaihtanut naapurin äijään ja lapsikin kuollut ja voi. Miksi sen julkkisnimi on Maajussi-Jussi? Onko siinä jotain järkeä? Onko se hauska? Se on vielä tyhmempi nimi kuin Miljonääri-Jussi.

4 kommenttia:

TigerLiisa kirjoitti...

Älä välitä, en minäkään tiedä kuka se on. Lööpeistä olen kyllä oppinut hänestä yhtä sun toista. On kuulemma valtakunnan tavoitelluin poikamies.

Anonyymi kirjoitti...

Noku sen nimi on oikeesti Jussi. On se varmaan ip-lehtien kirjoittajienkin mielestä hassua. Varmaan heillä on itseironian tajua. Se on kyllä outoa, että Jussin äiti kuoli ihan ohjelmanteon aikana. Näin lööpistä ainakin käsitin. Sitten kanssa katoin juutuupista sen Ibi Loven skandaaliesiintymisen Idolseissa, kun en sitä silloin nähnyt. Joku oli kommentoinut, että näitä nyt on joka maan Idolseissa. Palkattuja näyttelijöitä, jotka pitävät katsojaluvut ylhäällä.

Minä epäilinkin jo silloin aikoinaan, että MTV3 tappoi Kristiina Elstelän pojan. Junan alle tönäisy. Nyt ne tappoivat Jussi-60:n äidin. The Murder of the Bee Keepers Mother. Kuulostaa Agatha Christieltä.

http://www.mtv3.fi/maajussillemorsian/

Kaikkein paras noista naisista on mielestäni "Riston nainen" Hanna.

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisesti nykyään aivoni ovat adoptoineet jonkin lööppisuodattimen. En minä edes tiennyt minkään Maajussi-Jussin olemassaolosta.

Tosin täytyy sanoa, että toiston takia Maajussi-Jussi muistuttaa Kuha.-yhtyeen basistin Pekkala-Pekkalan nimeä, ja Kuha. on aina hyvä asia.

Anonyymi kirjoitti...

Haluan täten lisätä todistusaineiston määrää. Toivottavasti KGB ei tarkkaile tätä sivustoa.

Idols-Arin pikkusisko. (En ole varma mitä tapahtui.)

Jone Nikulan isä. (Jonkinlainen myrkytys.)

Kirka. (Hänet oli ehkä myrkytetty, ja tarkoitus ehkä oli, että hän kuolisi suorassa lähetyksessä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Mutta annostelu meni pieleen.)

Eikö jo epäilytä? Katsojaluvut, katsojaluvut... Makkaramainokset, makkaramainokset...