tiistai 21. marraskuuta 2006

Ooh!

Edellisen viestin kommentit paljastivat, että tällä blogilla kaikesta huolimatta on lukijoita! Ihmeellistä. Kiitos kommenteista ja terve Tigerliisa! Olen kateellinen Tuomaksen Maajussi-Jussi-suodattimesta, sillä näin tuon edellisen postauksen jälkeen yhden jakson Maajussille morsian -laatuviihdettä. Oksettavaahan se jotenkin on, kaksi naista menee yhden äijän luo asumaan ja elelevät siellä niin kuin jossain haaremissa yhdessä töitä tehden ja ruokaa laittaen ja toisiaan rakastaen. No joo, mistään seksuaalisesta toiminnasta ei siinä jaksossa ollut mitään viitteitä, mutta ei kai ne kaikkea kuvaakaan, tai ainakaan näytä telkkarissa. Tutustuin myös Maajussi-Jussiin. Huh huh. Ei ole mikään ihmekään, jos hän on Suomen tavoitelluin poikamies.

Miksiköhän tämä Maajussille morsian oli jotenkin koskettavampi kuin vastaavat jenkkisarjat? Ehkä siksi, että Amerikka on kuitenkin fiktiota. Että jos siellä Barbiet ja Kenit menee jonnekin hotelliin ja alkaa muodostaa randompareja, niin ei siinä mitään. Mutta ihan eri asia jos Suomessa kaksi naista menee jonkun miehen luo ja alkaa tehdä sille lihapullia. Koitan jatkossa välttää Maajussille morsiammen katsomista.

Tein muuten kulttuuriteon: ostin Trendin velilehden nimeltä Veli. Voin kertoa mitä siinä luki joskus toiste.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Lööpissä kyllä oli juuri jostain Maajussilan seksikohusta. Mutta on se outoa, että tv-sarjat yltävät nykyään niin usein lööppeihin. 1980-luvulla ainoa taisi olla ”Bobby kuolee tänään.” Kyse siis Dallasista. Eikö yhtenäiskulttuuri olekaan kuollut? Tosin tällaiset ilmiöt ovat nykyään lyhytkestoista kertakäyttökamaa. Kuka näitä jusseja muistaa vuosikymmenen päästä?

Suomalaiset reality-sarjat ovatkin erilaisia kuin suuren maailman. Suomalainen kulttuuri vaikuttaa niihin tietty, vaikka formaatti tuleekin ulkomailta. Kotoiset vaikutteet eivät tosin ole yhtä suuria kuin muissa tänne tuoduissa kulttuuri-ilmiöissä, esim. Suomi-rockissa.

Joku kirjoitti jossain, että suomalaisissa Selviytyjissäkään ei juonitella, koska suomalaisille on opetettu, että niin ei tehdä. Pitää olla huomaavainen ja kohtelias, ei toista saa sortaa. Vaimot vaihtoon –Suomi-editionissa vaihdetut vaimot ovat lopuksi ihan ystäviä, amerikkalaisessa melkein pyritään konfliktiin. Sitten on vielä se joku hääohjelma, Hääunelmia tai joku. Ihmiset siinä ovat ihan hellyyttävän tavallisia. Ulkomaiset hääohjelmat ovat kammottavia kaikessa pröystäilyssään ja teennäisyydessään.

Huh. Ja tämä kaikki ihmiseltä, joka ei omista telkkaria.