torstai 1. helmikuuta 2007

Tylsäää

Kyllästyttää. Blogistan ahdistaa jotenkin. Ei pitäis lukea Ihmissuhteita ja tasa-arvoa, se on masentava. En kestä. Pitäisi ehkä etsiä uusia blogeja, jos niistä innostuis, mutta en halua.

Pitäisi ostaa kaneille heinää. Ne syö sitä ihan tolkuttomia määriä. Kaksi pientä palloa, mahtavatko painaa ees kiloa (no kyllä kai), mutta heinää menee ja menee ja menee. Ne tulee muuten nykyään jo toimeen keskenään. Se on hieman hellyyttävää, ne on paljon hauskempia kahdestaan (yksinään ne lähinnä vaan jurottaa jossain nurkassa tai sängyn alla). Kaikkien olemassaolon perimmäinen tarkoitus on tietenkin viihdyttää minua.

Pitäisi ehkä ostaa myös uusia kaloja akvaarioon. Siellä ei ole kuin yksi, joka ei varmaan enää muista olevansa parvikala.

8 kommenttia:

Tuomas kirjoitti...

Joskus mietin, että pitäisi ostaa yksi (1) miljoonakala ja antaa sille nimeksi Arkkivihollinen.

Joku saattaisi tosin sanoa, että se on erikoisuudentavoittelua.

Molla kirjoitti...

Hei, en tajunnut. Arkkivihollinen?

Miljoonakalat on ällöttäviä. Synnyttäviä hammaskarppeja. En enää ikinä osta niitä, enkä muitakaan samansukuisia kaloja. Mulla oli pienenä miljoonakaloja. Oikeastaan "Miljoonakalafarmi", Miljonsk Fisk Farm (ruotsin oikeinkirjoitus ei kolmannella luokalla ollut vielä ihan hallussa). Valitettavasti asiakkaita oli vain yksi äitin työkaveri, joka taisi ostaa poikasia kalanruoaksi. Kalojen elinolosuhteetkaan eivät olleet parhaat mahdolliset, ja ne vaan lisääntyivät. Loppujen lopuksi turvauduin aika rajuihin keinoihin kalakannan hillitsemisen nimissä; jouduin soittamaan johonkin Myrkytyskeskukseen tai Ympäristökeskukseen, jossa sanottiin, että kyllä tärpätin ja pesuaineen sekoituksen voi kaataa viemäriin. En sanonut, että siinä oli myös muutaman kymmentä kalaa seassa. En tiedä arvasivatko ne, että valehtelin. (Ja jos joku viranomainen lukee tätä, niin pidetään mielessä että nämä ovat vain fiktiivisiä tarinoita ja olin lisäksi alaikäinen.)

Tietenkään tällaisten eettisten ongelmien kanssa ei joudu painimaan, jos ostaa vain yhden kalan, ja nimeää sen Arkkiviholliseksi. Olettaen, ettei se ole raskaana.

Tuomas kirjoitti...

Ideana siis se, että miljoonakala on hyvin hyvin pieni.

Sen rooli maailmaa tuhoavana superotuksena olisi aika hassu.

Molla kirjoitti...

Aaa, ensivaikutelma oli taas oikea. Ja selitys oli taas se yksinkertaisin. Ajattelin nääs, että ehkä Arkkivihollinen onkin joku yleissivistykseen kuuluva hahmo, ts. joku joka kaikkien pitäis tietää jostain leffasta.

Tuomas kirjoitti...

Jos väkisin haluaa etsiä juttuja, niin voisi ajatella että Arkkivihollinen on Nooan suurin uhka. Ja siksi se on hassua, jos se on vedessä uiskenteleva piskuinen kala.

Elämän asteittainen absurboittaminen on tärkeää.

Molla kirjoitti...

Joo, tuota mä kans ajattelin. Ja että jotenkin se liittyy siihen Arkkiin, mutten sitten ollut varma, onko se Arkki se Akvaario vai joku muu, koska siis eihän Arkki ole vedellä täytetty säiliö, vaan päinvastoin, mutta kuitenkin. Jos olisi viha-hoiva-suhde siihen kalaan, niin se voisi hyvin olla Arkkivihollinen, niin että se Arkki tarkottaisi sitä akvaarioa. Onhan se sille kalalle tavallaan Arkki, kun se ei selviä muualla. Muu maailma on sen kannalta veden vallassa, tai siis se hukkuisi jos joutuisi arkistaan veteen (eli maalle, eli ilmaan). Se tekisi sen siedettäväksi Arkkiviholliseksi (ihan oikealla tavalla ymmärrettynä), koska sen elinpiiri olisi niin rajattu. Voisi ajatella, että jos tuo on minun Arkkivihollinen, niin eipä tässä juuri mitään hätää ole. Arkkiviholliseni on eristetty. Ja tietenkin siksikin olisi uhka suhteellisen olematon, kun se kala on niin pieni eikä sillä ole hampaita tai kynsiä. Vai onkohan hammaskarpilla hampaat...? Saattaa olla. Nekin on joka tapauksessa aika pienet.

PS. Jos menee painamaan tuota Caps Lockin yläpuolella olevaa nuolinuolinäppäintä, niin joutuu aina kirjoittamaan tuon koodin ja salasanansa uusiksi.

Tuomas kirjoitti...

Olet niin söpö kun ryhdyt syvälliseksi.

Mutta jos oikein miettii, niin mahtaakohan merten syvyyksissä olla toinen kansa, joka miettii että onkohan veden päällä olioita?

Siis sillä lailla että kun joskus on päätetty että noustaanko maalle vai jäädäänkö mereen, niin toiset ovat olleet että "joo, joo, keuhkot ja mennään pinnalle" ja toiset että "fuck that, me lähdetään syvemmälle"?

Ja sitten ovat kehittyneet siellä. Sitten ne ihmettelisivät että miten joku voisi hengittää ilmaa. Ja sitten ne lähtisivat sellaisessa isossa vedellä täytetyssä maljassa tutkimaan mitä maan päältä löytyy.

Esimerkiksi.

Kiitti tabulaattorivinkistä, muuten. :)

Molla kirjoitti...

Hi hi :)