tiistai 3. huhtikuuta 2007

Aina silloin, kun en ole koneen äärellä, on mielessä montakin asiaa mistä pitäisi blogiin kirjoittaa, mutta sitten, kun pitäisi saada jotain aikaiseksi, ei löydy pään sisältä yhtään mitään.

Koiraan pitäisi taas pitkästä aikaa panostaa. Omistajansa on jo kauan sanonut, että koira tarvitsee mäkitreeniä ja pyörän vierellä juoksuttamista, ja yhtä kauan olen niitä aikonut suorittaa. Nyt alkaa olla jo pakko. Tuollainen kovavauhtinen juoksutus kuulema oikaisee sen takajalkoja, jos se ylipäänsä on mahdollista. Se on muuten ihan hyvä koira siis, mutta sen takajalat on aika kamalat, mikä tosin ei tässä rodussa ole kovin harvinaista. Jos se ei ole ihan todellinen rakennevirhe, se paranee sopivalla lihaskuntoharjoituksella.

Tällä viikolla on myös oikeat hakutreenit pitkästä aikaa (haussa siis etsitään ihmisiä metsästä) ja sitten uutena lajina pitäisi tutustua paimennukseen. Ainakin mieli tekisi kovasti, lähikunnassa olisi opetusta ja lampaita, mutta hinta on aika kova, 15 euroa tunnista, varsinkin kun yksi koira ehtii siinä tunnissa ihan vain muutaman kerran ottamaan lähituntumaa lampaisiin. Vielä kolmantena (vai monesko se nyt on jo) lajina pitäisi aloittaa agility. Agilityssa koira hyppii esteitä samalla kun ohjaaja yrittää pysyä perässä. Sekin on vaan niin kallista. Kaikki maksaa, mutta ei sitä kallista koiraa vitsi tyhjän panttinakaan makuuttaa... Viikossa ei ole tarpeeksi iltoja kaikkiin harrastuksiin.

Ei kommentteja: