tiistai 29. toukokuuta 2007

Ikinä ei hyvä

Kesä tuli täysillä päälle, jos joku ei vielä huomannut. Humiseva helle. Tai oikeastaan ei ole edes kuuma, mutta 100% ilmankosteus tekee mukavastakin lämmöstä läkähdyttävää. En minä tällaista säätä Suomeen tilannut, tämä kuuluu jonnekin Keskilänteen tai keväiseen Floridaan. Jonnekin missä on ilmastointilaitteita.

Töissä ilmanvaihtosysteemit ei toimi niin kuin pitäisi. Kuulemma meidän työpisteeseen pumpataan tuplasti enemmän happea kuin pitäisi, mutta ei se tunnu missään. Mihinköhän se happi on mennyt? Kuin saunassa olisi, paitsi ilman happea. Päätä särkee.

Kotona koira läähättää turkkinsa alla. Onneksi karvat lähtee parin viikon päästä. Koira haluaisi ulos, mutta ulkona on vielä tukalampi olo. Sisällä on sentään tuuletin. Kengät kastuivat eilen illalla ja ovat edelleen märät. Parvekkeen oven auki pitäminen ei auta ainakaan päivällä, kosteus vain lisääntyy tuntien mukana. Kaikki tuntuu likaiselta ja hikiseltä. Vuodevaatteet pesin viikko sitten, pitäisikö pestä uudestaan? Mahdollisimman kylmällä vedellä kaikki.

On tämäkin, ihan niin kuin tähän nyt kuolisi, pieneen lämpöön. Pitäisi olla tyytyväinen, että on taas kesä.

Ei kommentteja: