perjantai 26. maaliskuuta 2010

Blogimaailmakin on muuttunut

Blogilista on hieno palvelu, ilman sitä en olisi löytänyt montakaan vanhoista suosikeista. Osa niistä jatkuu edelleen, osa on hävinnyt tai hiipunut hitaasti kuten Silkkaa Yksinkertaisuutta. Monikaan blogi ei ole kahden vuoden jälkeen enää saman näköinen, ja muutamaa suosikkilistalta löytyvää, yhä elossa olevaa blogia en olekaan pystynyt uuden ilmiasun myötä enää ihan tunnistamaan. Onneksi oli niitä yhä tuttujakin. Muutin myös SY:n ulkomuotoa hieman. Takaisin on helppo palata, jos beige alkaa kyllästyttää, ennenhän se oli valkoista valkoisella perusasetuksin...

Pari vuotta sitten kirjoitin neuleblogien maailman valloituksesta. Niitä on edelleen, mutta nyt näyttää olevan muotia nuo muotiblogit. Täytyy koittaa kierrellä nuuskimassa blogipiireissä, jospa sitä taas löytäisi kiinnostavaa luettavaa. Nyt ei jostain syystä nuo Top-listan linkit sytytä.

3 kommenttia:

Heikki Pölönen kirjoitti...

Mun pitäis olla jo kaverin muuttoapuna, mutta sen sijaan jäin lukemaan sun vanhoja tekstejä. Tahdon lisää! Mitä nykyään kuuluu? Miten koirat ja elämä?

urogallus kirjoitti...

Tervetuloa takaisin.

Molla kirjoitti...

Kiitos urogallus! Toivottavasti H.P. sai kaverin muutettua. Minäkin yhtenä päivänä luin vanhoja postauksia läpi, ja ihan kivojahan ne oli :). Hyvä että täällä netissä näyttävät säilyvän. Vaikea vain alkaa kirjoittamaan uudestaan, kun tuntuu että niistä on niin kauan, eli voi olla etten tiedä mistä niitä tulisi lisää :D.