keskiviikko 26. huhtikuuta 2006

Soundtrack: Mariska - Sananvapaus

Kiitos Canis Lupus kommentoinnista! Outo juttu kävi, kommentit tulee näköjään suoraan sähköpostiin ja pelästyin hirveesti kun ruudulla näky että saapunut uusi viesti, lähettäjä canis lupus... En tiedä mikä taas tuli, hirvee paniikki iski. Uskalsin kuitenkin lopulta katsoa että mitä se nyt mulle kirjottaa, ja sitten alkokin naurattaa. Nauroin itseäni muutaman minuutin ja tulin siihen tulokseen että alan uhkaavasti mökkeytyä. Vieläkin hymyilyttää se sekoilu.

Tänään (ja eilen ja sitä ennen ja sitä ennen) oli hieno ilma. Oltiin koiran kanssa pitemmällä kävelyllä, sen jalka alkaa olla jo ihan kunnossa. Meidän kävelylenkit menee usein sellaiseen pieneen metsään, jossa varmasti asuu peikkoja ja haltijoita. Tai tonttuja vähintään. Smaragdin vihreää rahkasammalta ja vanhoja, harmaita kuusia. Jokunen kelo siellä täällä, kaatuneita puunrunkoja maassa. Harmi, että kamerasta juuri loppu patterit. Sieltä olisi saanut hienoja kuvia, kun auringon valo siivilöityi niin kauniisti oksien välistä.

Löysimme kallion varjosta myös pienen läikän lunta, kevään viimeisiä epäilemättä. Koira sai vielä tehdä lumienkeleitä, sillä alkaa olla aika kuuma talvikarvassaan. Istuskeltiin hetki kivellä kuuntelemassa lintuja ja palattiin sitten kotiin.

Ei kommentteja: