lauantai 15. heinäkuuta 2006

Tauti jatkuu vaan. Tänään pitäisi mennä kaverin syntymäpäiville, BBQ:ta ja jatkot jokilaivoilla olisi luvassa, mutta minulle taitaa hyvin riittää pari tuntia grillaamista puutarhassa. Säästyy vähät rahatkin (olenpa tylsä).

Neuleblogit ovat... tylsiä. Ja niitä on ihan tuhottomasti. Ehkä ne eivät olisi niin tylsiä, jos itse pitäisin käsitöistä, mutta valitettavasti en yleensä pidä mistään, missä en ole hyvä. Joskus on kuitenkin ihan kiva lueskella hyvin kirjoitettua neuleblogia, ja kuvitella miten itsekin joskus sitten keski-ikäisenä istuskelen aurinkoisella kuistilla pelargonien kukkiessa kehräämässä islanninlampaan villasta pehmeää lankaa, josta sitten neulon lapsenlapsille lämpimiä villasukkia... Tänään osuin sattumalta Neulovan lehmän blogiin, jossa havahduin neuleblogien maailmanvalloituksen laajuuteen. Neulova lehmä kirjoittaa suomeksi, englanniksi ja ranskaksi. Ja hänen blogiaan myös luetaan ja kommentoidaan suomen lisäksi englanniksi ja ranskaksi! Ja siis neuleblogeja on myös Ranskassa! En tiedä miksi kuvittelin ettei niitä juuri olisi muualla kuin Suomessa. Ja ehkä jokunen jossain Ameriikan Midwestissä...

Yksi juttu Blogilistassa pitäisi kuitenkin olla. Sellainen nappula, mistä näkisi kaikki Top-listat ja kuumuuslistat ilman neule- ja käsityöblogeja... Koska ne nyt vain ovat niitä kaikkein suosituimpia, ja jos ei niitä jaksa lukea niin on vaikea löytää mitään muuta.Ja ehkä tasavertaisuuden vuoksi voisi itse valita ne suodatuksen säädöt, eli vaikka lemmikkiblogit, seksielämäblogit ja lapsiperheblogit pois. Ihan miten itse tykkäisi.

1 kommentti:

Pirkko kirjoitti...

Oikeassa olet tuon Blogilistan suhteen, toiminnoissa olisi runsaasti kehittämisen varaa.
Blogistani vielä sen verran, että mulla käy lukijoita myös sellaisista eksoottisista maista kuin Turkista ja Brasiliasta. En tiedä miksi, siksi kai että olen linkittänyt sinne. Kiva saada turkinkielisiä kommentteja joista ei ymmärrä yhtikäs mitään :D Mutta neulojat ovat solidaarisia ja kannustavia keskenään, oletan että kommentit ovat positiivisia!