torstai 15. maaliskuuta 2007

Talouskatsaus

Kahta edellistä postausta kirjoittaessani huomasin, että olen tullut tyhmemmäksi. Se on epäilemättä intelligent design -kirjojen ja hiusten vaalennuksen sivuvaikutusta.

Vietin eilen aamulla tunnin penkoen meikkilaukkuja, korurasioita, talvitakkien taskuja ja teepurkkeja, ja sain kasaan 4 euroa 20 senttiä ja yhden neljänkymmenen sentin ja puolentoista litran palautuspullon. Viimeiset rahani, taas kerran. Iloitsin jokaisesta viiden sentin kolikosta erikseen. Sitten menin kauppaan, sitä ennen kuitenkin Otolle, jossa huomasin, että tilille oli tullut vakuutusyhtiöltä 649 euroa. Viisi senttiset menettivät merkityksensä, en olisi välittänyt vaikka ne olisivat kaikki tippuneet lattialle ja maahanmuuttajalapset olisivat keränneet ne ja ostaneet niillä irtokarkkeja (maahanmuuttajalapsethan tunnetusti kärkkyvät joka hetki huolimattoman alkuperäisväestön rahoja).

Vakuutusyhtiön 649 euroa ei kuitenkaan ole lähelläkään sitä, mitä niiltä toivoin. Sen siitä saa, kun ei säästä kuitteja. Toivottavasti opin läksyni. Turha luulo. Mac ei ole sitä paitsi vieläkään tullut. Vielä on aikaa kerätä toiset 649 euroa sen maksamiseen.

Ei kommentteja: