torstai 30. elokuuta 2007

Auugh!

Inhoan sitä, kun joku varastaa minun ajatukseni. Silloin tällöin tätäkin tapahtuu. Sitä on omasta mielestään keksinyt hienon ajatuksen, ja sitten joutuu lukemaan sen saman ajatuksen/teorian/idean jonkun toisen kirjoittamana. Näin kävi nyt parin viikon sisään kaksi kertaa. Itseasiassa ne oli ainoat hyvät ajatukset, mitä viime aikoina on tullut mieleen. En aio kertoa mitä ne oli, koska se olisi tyhmää näin jälkikäteen ja sen toisen ajatuksen osalta laitontakin, joten ensin ehtinyt pitäköön ne nimissään . Voin itse omassa päässäni silti kuvitella, että ne oli minun ajatuksia... (*mutinaa*)

Koiran naisseikkailu päättyi "vähän" nolosti. Intoa oli enemmän kuin taitoa, ja tekniikkaongelmien jälkeen jouduttiin turvautumaan eläinlääkärin muumimukimenetelmään... Haen epäonnisen sankarin huomenna kotiin. Mahtaa sille nyt koirapuistokaverit nauraa.

3 kommenttia:

Tuomas kirjoitti...

Been there, done that. Luin Viivin ja Wagnerin, jossa Wagner miettii että mahtaakohan se nappi olla jalankulkuvaloissa painettavana ihan vain siksi, että olisi jotain tekemistä vihreää odotellessa.

Minä mietin sitä jo nelivuotiaana! Samoin kuin Niko Kivelä, jonka standup-rutiinissa ihmeteltiin että miten hemmetissä kalat eivät tajua 10 000 vuoden kalastuksen jälkeen, ettei kannata napata kiinni matoon, joka ei kuuluisi sinne veteen ylipäänsäkään? Idiootit! Itse pohdin samaa jo kuusivuotiaana!

Mutta enpä tietenkään sanonut ääneen. Ja siksi huudankin nykyään kaikki ajatukseni ilmoille samantien, ettei joku muu ehdi ensin.

Molla kirjoitti...

Ha, sinäpä se juuri olitkin, joka sen ajatuksen varastit. (Voin sen nyt kertoa, kun itse tulit tänne huutelemaan.) Sitä olin juuri nääs (for the record, pari viikkoa sitten) miettinyt, että vaikeinta ihmissuhteissa voisi olla juuri se, että ihmiset muuttuu joko tahallaan tai tahtomattaan. Nih. Että pitäiskö olla muuttumatta vai eikö. Äänestän että ei.

Tuomas kirjoitti...

Kirjoita vaan. Tekisit siitä varmasti analyyttisemman ja tarkemman selvityksen kuin tuo minun roiskaukseni.

Jostain syystä päässäni ovat pyörineet viime aikoina aiheet: subjektiivisuus, pimeä puoli, tuntemattomuus, transformaatio.

Dexter-sarjasta muuten pidän. En tiedä miksi halusin tämän kertoa.