keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Pääsin taas takaisin!

Googlen ja Bloggerin systeemit aiheutti vähän päänvaivaa (taas), kun en meinannut muistaa millaisilla tunnuksilla pitäisi kirjautua sisään, jotta pääsen muokkaamaan Silkkaa Yksinkertaisuutta. Sama homma Blogilistan kanssa. Onnistuin kuitenkin lopulta pääsemään sisään molempiin, ja siitä olkoon nyt vaikka todisteena tämä kirjoitus!

Edellisestä postauksesta on taas vierähtänyt noin yhdeksän kuukautta, joitakin asioita on tapahtunut tänä aikana. Olen edelleen samassa opiskelupaikassa, minulla on edelleen samat koirat, mutta meidän porukka on muuttanut ikään kuin maalle, ei fyysisesti kovin kauaksi edellisestä asuinpaikasta, mutta henkisesti vähän kuin mökkikuntaan muutaman sillan taakse saaristoon. Ei lossimatkan taakse sentään. Olemme kotiutuneet hyvin, ja savinen peltokin on alkanut asettua nurmikoksi ahkeralla ajamisella. Olohuoneen ikkunasta on mukava katsella vihreitä peltoja ja metsiä, ja koiria on kiva kävelyttää meren rantaan syreenin tuoksuisia hiekkateitä pitkin. Rahat on tietysti aivan loppu, mutta mitäs tuosta.

Nyt kun sain taas blogikirjoittamisen pään auki, vetäydyn vielä hetkeksi pyörittelemään ajatuksia toisaalla, ja palaan ihan pian asiaan täällä. Kirjoitan pian, vaikkei olisi paljon asiaakaan, ehkä se siitä rutiinin myötä taas lähtee.

Ei kommentteja: